Hypotheekadvies voor ondernemers

Hypotheekadvies voor ondernemers gezocht? We adviseren ZZP’ers, andere zelfstandigen en ondernemers met een MKB-onderneming. Wij begrijpen hoe jouw financiële situatie in elkaar zit en kennen aan de andere kant de mogelijkheden bij banken en geldverstrekkers.
Wil je een eerste huis kopen, doorstromen naar een grotere woning of heb je andere vragen over een nieuwe of bestaande hypotheek? Onze adviseurs luisteren naar je wensen, analyseren de situatie en geven je aan de hand daarvan aan welke specifieke mogelijkheden je hebt.

Wij helpen je met het hypotheekadvies voor particulieren.

Voor ZZP’ers en andere ondernemers

Ben je ZZP’er of heb je een MKB-onderneming? Natuurlijk zijn je persoonlijke financiën belangrijk, net als die van je bedrijf. Onze hypotheekadviseurs houden daar rekening mee en adviseren je graag over de mogelijkheden. We kennen de bekende knelpunten en leggen je uit welke onderwerpen je bijvoorbeeld moet bespreken met jouw accountant of boekhouder.

Aan de andere kant weten we welke mogelijkheden banken en andere geldverstrekkers bieden, specifiek als je zoekt naar een hypotheek voor ondernemers. We helpen je met het opstellen van de financieringsaanvraag, zodat je daar bij de geldverstrekkers zoveel mogelijk kans mee maakt.

En ben je benieuwd wat ons hypotheekadvies voor ondernemers anders maakt dan dat voor particulieren (in loondienst)? We zetten een paar kenmerken van de typische ondernemershypotheek voor je op een rij:

 • Versnelde afschrijvingen
  Doe je versnelde afschrijvingen? Je inkomen valt mogelijk lager uit. Onze hypotheekadviseurs houden daar in de financieringsaanvraag rekening mee.
 • Ook met minder dan 3 jaar jaarcijfers
  Heb je pas 2 jaar jaarcijfers, maar wil je toch een hypotheek aanvragen? Wij kennen de mogelijkheden en helpen je bij dit traject
 • Mogelijkheden met prognosejaar
  Wil je gebruik maken van een prognosejaar? Onze adviseurs zorgen ervoor dat je dit mee kunt nemen in de hypotheekaanvraag die je wilt doen. 
 • Andere inkomsten naast salaris
  Ontvang je tantièmes, dividend of andere vormen van inkomen, naast het salaris uit je onderneming? Onze hypotheekadviseurs houden er rekening mee. 

 

Hoe werkt het? Helder hypotheekadvies

Benieuwd hoe het werkt als je ons inschakelt voor een hypotheekadvies voor ondernemers? We maken het je graag makkelijk, aan de hand van een paar duidelijke stappen:

 1. Meld je online aan
 2. Onze hypotheekadviseur neemt contact op
 3. Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek
 4. Eerste stap naar jouw zakelijke hypotheek

 

Hypotheken voor ondernemers

Zoek je een hypotheek voor ondernemers? Financiers gaan daar op hun eigen manier mee om. Wij kennen de mogelijkheden en zorgen voor de juiste match met banken en geldverstrekkers  in jouw situatie.

Bovendien luisteren onze hypotheekadviseurs goed naar jouw specifieke situatie. Dat geldt voor ZZP’ers, freelancers, andere zelfstandigen en bijvoorbeeld voor MKB-ondernemers. Zo krijgen we een goed beeld van wat je wilt, hoe jouw financiële situatie eruit ziet en hoe dat past bij de mogelijkheden bij de banken en geldverstrekkers. 

Meer informatie?

Bel ons op telefoonnummer 020 320 9251, stuur ons een e-mail naar info@finimax.com of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je!

Hoe kunnen wij u helpen?

Finimax staat voor: