Hypotheekadvies voor starters

Hoe zet ik de eerste stap naar een eigen huis?

Ga je jouw of jullie eerste huis kopen? Gefeliciteerd! Het wordt een spannende tijd, omdat je voor het eerst het ouderlijk huis verlaat of misschien wel gaat samenwonen. En waarschijnlijk heb je Funda al uitgespeeld of ging je via Makelaarsland op zoek naar het leukste eerste huis dat je kon vinden. Dus ben je nu toe aan de hypotheek voor dat eerste huis? Wij vertellen je graag meer, zodat je goed weet wat een makelaar voor je kan doen en wat het allemaal gaat kosten.

Huis kopen met een makelaar

Vind je nog niet waar je naar op zoek bent? Of wil je zeker weten dat het eerste huis een goede koop is? Makelaars helpen je te voorkomen dat je te veel betaalt. Ze kennen de buurt, kunnen de woning voor je doorlichten en helpen je de eerste keer meteen een goede keuze te maken.

Ontdek hoe een makelaar je helpt om jouw eerste huis te kopen en wat zijn of haar rol is in het proces. Wij leggen het je uit, net als hoe het werkt als je zoekt naar een hypotheek.

Wat betaal ik precies?

Je eerste huis koop je met een hypotheek, waarmee je het geld leent dat je daarvoor nodig hebt. Je mag tot maximaal 100% van de waarde van de woning lenen. Houd er rekening mee dat je daarnaast een aantal (verplichte) kosten moet maken.

Wij zetten de kosten voor je op een rij, zodat je precies weet wat je betaalt als je jouw eerste huis gaat kopen:

Hoe kunnen wij u helpen?

Finimax staat voor: