Particuliere verzekeringen

Hoe vind je de beste verzekering en waar betaal je de laagste premie? Het zijn twee belangrijke vragen, als je een keuze wilt maken uit de particuliere verzekeringen.

Waar vind je bijvoorbeeld de beste autoverzekering, hoe voorkom je hoge kosten met een woonhuisverzekering en heb je een aansprakelijkheidsverzekering nodig? Het zijn vragen die we regelmatig krijgen en waar we je goed bij kunnen helpen.

We kennen de verzekeringen, verdiepen ons graag in jouw situatie en geven je aan de hand daarvan aan wat verstandig is. Zo kies je een goede dekking, betaal je een scherpe premie en voorkomen we dat je dubbel, te uitgebreid of juist te weinig verzekerd bent.

De beste dekkingen

Benieuwd naar de beste dekkingen voor een autoverzekering, een camperverzekering of een inboedelverzekering? En gaat het je om de opstalverzekering, een rechtsbijstandsverzekering of een ongevallenverzekering?

Verzekeringen zijn er voor de auto en het verkeer, rondom wonen en bijvoorbeeld als het gaat om reizen (naar binnen- en buitenland). En wil je er ook op het gebied van je gezondheid, recht, geld en inkomen zeker van zijn dat je goed verzekerd bent? Wij kijken het voor je na, houden het bij en adviseren je over de dekkingen waar je goed gebruik van kunt maken. 

Hulp bij particuliere verzekeringen

Het kan soms best lastig zijn om alle voorwaarden en dekkingen door te lezen. Weet jij waarvoor je verzekerd bent, wat de uitzonderingen zijn en of je recht hebt op een vergoeding? Het zijn zaken die wij voor je uitzoeken, zodat jij daar niet mee bezig hoeft te zijn.

We helpen je de belangrijke particuliere verzekeringen af te sluiten. Dat doe je voor een scherpe premie en met een goede dekking, om je daar niet druk over te hoeven maken. En heb je een specifieke vraag over een van de verzekeringen? Die beantwoorden we natuurlijk graag voor je.

Hoe kunnen wij u helpen?

Finimax staat voor: