Doorlopend krediet

Geld lenen met een doorlopend krediet? Het is een populaire kredietvorm, waarmee je profiteert van maximale flexibiliteit. Je spreekt met de geldverstrekker een limiet af. Dit is het bedrag dat je maximaal kunt lenen. Heb je minder nodig? Dan betaal je alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk opneemt.

Wij helpen je de beste aanbiedingen voor het doorlopend krediet te kiezen. We kijken natuurlijk naar de rente die je betaalt, net als naar de voorwaarden. Hoe gaat de kredietverstrekker bijvoorbeeld om met eerder aflossen? En kun je de looptijd verlengen als je er langer gebruik van wilt maken? We beantwoorden jouw vragen en gaan op zoek naar de beste keuze.

Hoe werkt het doorlopend krediet?

Het doorlopend krediet werkt heel eenvoudig. Je spreekt met de kredietverstrekker een kredietlimiet af. Dit is het bedrag dat je maximaal mag lenen. Tot aan dat bedrag kun je geld opnemen wanneer je dat nodig hebt.

Dus ben je van plan om te gaan verbouwen? Of wil je de tuin opnieuw inrichten? En weet je nog niet precies wat dat gaat kosten? Met het doorlopend krediet kun je geld opnemen als je dat nodig hebt. Dus loop je tegen een mooie nieuwe boom voor de tuin aan? Maak je kosten tijdens de verbouwing? Je neemt geld op van het krediet. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk opneemt.

En wil je tussendoor weer aflossen, bijvoorbeeld omdat je het extra geld niet meer nodig hebt? Je stort het gewoon terug, waarna je er ook geen rente meer over betaalt. Zo ben je heel flexibel in de manier waarop je geld kunt lenen. 

Het beste doorlopend krediet

Benieuwd wat wij voor je doen als je zoekt naar een doorlopend krediet? Bij Finimax leggen we je precies uit hoe het werkt. Daarnaast luisteren we naar jouw wensen, om vast te stellen of dit type lening de beste keuze is. 

En kies je voor het doorlopend krediet? We helpen je voor de laagste rente een krediet af te sluiten op basis van goede voorwaarden. Zo weet jij zeker dat je je daarover geen zorgen hoeft te maken.

Hoe kunnen wij u helpen?

Finimax staat voor: