Over Finimax

Wat is de beste hypotheek en hoe vind je een goede verzekering? Het is niet voor iedereen even makkelijk, dus daar helpen we graag bij. We hebben jarenlange ervaring, begrijpen hoe de financiële producten in elkaar zitten en streven ernaar om zoveel mogelijk mensen daarmee goed te helpen.

We zijn jouw tussenpersoon, die met je meedenkt en aan jouw kant staan. We adviseren over hypotheken, denken met je mee over verzekeringen en helpen je het krediet te vinden dat op de lange termijn de beste keuze vormt. 

Hulp bij hypotheken, verzekeringen en kredieten

Twijfel je over het beste krediet, wil je voorkomen dat je dubbel (of juist te weinig) verzekerd bent? En wil je de beste hypotheek afsluiten, zodat je zeker weet dat je zorgeloos kunt wonen? Het zijn allemaal vragen die we regelmatig krijgen, en waar we graag bij ondersteunen.

We hebben jarenlang ervaring met de meest ingewikkelde financiële producten. We weten hoe ze in elkaar zitten, wat daar de voor- en nadelen van zijn en wanneer je ze het best kiest.

Bovendien werken we 100% onafhankelijk, verdiepen we ons graag in jouw situatie en denken we met je mee. Zo zijn we de specialist en betrokken partner waar je naar zoekt. Met onze hulp hebben de ingewikkelde financiële producten voor jou geen geheimen. 

Specialist en betrokken partner

Dus heb je specifieke vragen over een hypotheek, een verzekering of een krediet dat je wilt afsluiten? En zoek je de beste keuze, voor jouw specifieke situatie? Onze adviseurs verdiepen zich in jou, om je goed te helpen met een advies waar je wat mee kunt.

Uiteraard spreken we gewoon begrijpelijke taal, omdat we pas tevreden zijn als jij snapt waarom we je een hypotheek, verzekering of krediet adviseren. Jij blij en wij blij, zodat we nog lang samen kunnen blijven werken. 

Contact

Hoe kunnen wij u helpen?

Finimax staat voor: