Persoonlijke lening

Wil je met een persoonlijke lening een nieuwe auto kopen, de keuken verbouwen of wil je een andere grote uitgave doen? Het is een overzichtelijk krediet, met een vast maandbedrag en een vaste looptijd. Ook de rente staat vast, zodat je steeds goed weet waar je aan toe bent.

Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren je over de persoonlijke lening. Bovendien vergelijken we alle kredietverstrekkers, om je het beste aanbod te kunnen doen. 

Voordelen van de persoonlijke lening

Wil je geld lenen als ZZP’er of MKB-bedrijf? Je hebt een aantal verschillende mogelijkheden, waaronder:

  • Vast bedrag per maand
    Je betaalt een vast bedrag per maand, op basis van een vaste rente voor de hele looptijd. Je komt halverwege niet ineens voor verrassingen te staan, omdat vooraf goed duidelijk is wat je zowel voor de eerste maand, de volgende maand als de laatste maand betaalt. 
  • Duidelijke looptijd
    De looptijd bepaalt samen met de rente hoe hoog het bedrag per maand zal zijn. Wil je liever een lager bedrag betalen of de lening sneller hebben terugbetaald? Wij denken met je mee over de looptijd, die vervolgens voor je wordt vastgezet. 
  • Extra aflossen
    Wil je tussendoor extra aflossen? Veel kredietverstrekkers bieden je die mogelijkheid, ook met een persoonlijke lening. Wij kijken met je mee naar de voorwaarden, zodat je flexibel bent als je eerder wilt aflossen. 

Persoonlijke lening aanvragen

Enthousiast en wil je een persoonlijke lening aanvragen? Wij helpen je een goede keuze te maken. We kijken met je mee naar de rente, net als naar de belangrijke voorwaarden. En twijfel je tussen een doorlopend krediet en een persoonlijke lening? We luisteren naar jouw situatie en voorkeuren, zodat we je op basis daarvan kunnen adviseren.

Wij helpen je met het hypotheekadvies voor particulieren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Finimax staat voor: